Blogg

Även jag som laglydig medborgare, en vanlig tråkig "Svensson" om man så vill., har haft behov av att anlita advokat mer än en gång :/... en advokat kan behövas både för den som har "enklare" saker som bodelning, vårdnadstvister mm som för den  som har begått något "värre" som t.ex våldsbrott eller mord.... Om det däremot är värt den höga kostnaden som en advokat kostar och vad den kan bidra med är däremot något jag funderat på. Det förenklar ju givetvis det hela att någon som kan och vet hur processen går till och besitter kunskap, men vid iallafall ett av de tillfällen jag anlitat advokat har jag kännt att jag kunnat uppnå samma slutresultat själv....

Kom att tänka på det här med advokat efter att jag läst den här artikeln http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19264809.ab. Den här stackarn, ja jag tycker det är en stackare trots det hemska dåd han begått, hade mer än en advokat och trots det lyckades de (advokaterna) inte bättre. Att jag skriver stackare betyder inte att jag tycker att det han gjort är försvarbart men jag tycker inte heller det är försvarbart att låda någon slåss mot döden i två timmar. Många gånger kan jag desutom tycka att att sitta inne på livstid och då menar jag livstid, är ett värre straff än dödsstraff.

 


Currently rated 1.0 by 1 people

  • Currently 1/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed