Blogg

Företagsvärdering


skrivet den 03 jan av Eddi, klockan:18:12
 

Ja företagsvärdering är väl många som borde göra men som inte gör det är himla synd. Likaså är det många småföretagare som egentligen har riktigt bra idéer och bra koncept men som saknar antingen resurserna till att föra fram det på marknaden alternativt saknar kompetensen på områdena som inte har med ”produkten” att göra. Detta medför ju tyvärr att massvis med mindre företag går omkull alternativt går riktigt dåligt trots att affärsidén är bra.
I dessa ganska så tuffa tider märks det ju än mer.

 

På tal om tuffa tider så är det även tufft för de flesta vanliga privatpersoner också, massvis som inte får fasta jobb eller ens vic utan får nöja sig med att springa omkring för bemanning eller dylikt. Tydligen har också antalet ärenden hos kronofogden ökat med hela 10 procent på 10 år!!!!!
http://www.expressen.se/ekonomi/1.2276436/allt-fler-hamnar-hos-kronofogden

 

Helt otroligt och det säger ju en del om hur samhället ser ut idag för många.

 

Denna verklighet skulle man ibland önska att diverse kotlettbrats fick uppleva lite av när de fiser omkring med sina löjligt dyra outfits och klockor av guld på handleden.
För utanför stureplan är det tuffa tider för väldigt många.
Orsakerna är säkert många de med men tvivlar starkt på att det bara har med lågkonjunkturen att göra, de nya reglerna vid sjukförsäkring m.m. har nog stor del i det hela också.

Vi har ju en regering som inte precis hjälper eller gynnar de svaga idag.

 

Hoppas verkligen att något snart händer så att ekonomin börjar att vända igen för som det är nu är det inte roligt alltså.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed