Blogg

Finns ju det som är värre än en skilsmässa


skrivet den 28 dec av Eddi, klockan:12:15
 

Ja, tyvärr så är det så att jag är på väg att skiljas, har inte velat gå ut med detta tidigare då en skilsmässa ju är ganska jobbig men sånt är livet antar jag.

Julen har ju känts sådär lagom kul efter detta beslut men vad ska man göra, har försökt att iaf göra det bästa av situationen för kidsen.

Nu i nästa vecka är det dags att träffa min advokat för att gå igenom allt det som ska gås igenom.

Men ok det finns dom som har det betydligt värre än så, något av det absolut värsta man kan vara med om måste ju vara när folk bara försvinner.

Tittade på en riktigt bra film nu under julhelgen som heter Burning Man, det är en film där Denzel Washington spelar en fd militär av något slag som tar anställning som livvakt åt en liten flicka i Mexico. Den lilla flickan blir kidnappad av ett gäng yrkeskriminella osv. Detta är tydligen baserat på verklighet vilket gör det hela än mer otäckt. Fy vad hemskt att råka ut för något sådant och dessutom inte veta vad som egentligen hänt.

Läste alldeles nyss en artikel i Expressen om just försvinnanden, tydligen är det ca 7000 personer som försvinner varje år bara i lilla Sverige. En del av dom blir aldrig återfunna.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2269938/de-ar-ocksa-sparlost-forsvunna

 

Tänk vad hemskt att inte ens veta om det vart ett brott eller en olycka. Att hela tiden gå runt och föreställa sig vad som kan ha hänt och aldrig få fris nog att gå vidare.

 

Ja när man tänker på de stackars anhöriga till dessa personer så känns en skilsmässa plötsligt inte som hela världen.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed